Over ons

GibaTafel.nl levert in hoofdzaak tafels van eikenhout. Als u nu opzoek bent naar een rechte eiken tafel, eiken boomstamtafel, Eiken Ovale tafel, Eiken Deens ovale tafel of een ronde eiken tafel of een kiezel vormige tafel, bij GibaTafel.nl bent u dan aan het juiste adres!

Heeft u een tafel zelf ontworpen, maar geeft u de uitwerking ervan liever uit handen. In een persoonlijk gesprek worden met u de mogelijkheden besproken. Samen maken wij uw eigen ‘unieke’ ontwerp werkelijkheid.

Alle afmetingen zijn bespreekbaar. Of het nu een kleine, zeer grote of bijvoorbeeld een extreem brede tafel moet worden. Alles is mogelijk!

Maak een afspraak of kom langs!

In de showroom aan de Alde Mar zijn een aantal tafelmodellen aanwezig en alle kant en klare tafelbladen en onderstellen staan in de loods voor u klaar, zodat elke klant optimaal kan worden geïnformeerd over de vele verschillende soorten tafels die mogelijk zijn. Wij staan garant voor een eerlijk en open advies. Het gaat tenslotte om een duurzaam product waar u als klant nog vele jaren profijt van moet hebben.

GibaTafel.nl
de Alde Mar 8
9035 VP Dronryp (Dronrijp)

Tel. 0517 76 4000

Mail: info@gibatafel.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag :  Open op afspraak
Vrijdag : 13.00 - 17.30 uur
Zaterdag : 10.30 - 15.00 uur

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m Zaterdag :  08.30 - 21.00 uur

Komt u voor een specifiek product kijken? Geef dit dan van te voren even aan om teleurstelling te voorkomen.