Tafels voor iedere woonstijl

Smaken verschillen. En dat levert wel eens een discussie op over wat er op tafel staat. Waar geen discussie over hoeft te ontstaan is de tafel zelf. Bij TafelTeKoop.nl is er namelijk volop keus. Een robuuste stoere tafel of een industriële tafel. Niets is ons te gek. Wij bieden tafels voor iedere woonstijl, van modern tot landelijk en van klassiek tot retro. Zit er onverhoopt toch niets voor je tussen? Dan maken we jouw tafel op maat. Je bepaalt dan niet alleen de afmeting, maar ook de stijl, de materialen en de afwerking. Zo zit er altijd een smaakmaker voor je tussen.

Tafels in alle soorten en maten

Bij de gedachte aan een tafel in huis denk je vaak aan de salon- en eettafel. De andere modellen worden regelmatig vergeten, terwijl ze wel degelijk van toegevoegde waarde zijn. Zonde, vinden wij, want deze juweeltjes zijn een stille kracht in het interieur. Ze zijn misschien iets minder functioneel, maar wat decoratie betreft scoren ze hoog! In principe heeft iedere tafel een taak.

Een tafel op maat

De perfecte tafel, die is om van te smullen.
Een eettafel is een kwestie van smaak. Een lange tafel, een kleine tafel, rechthoekig, vierkant, rond, een robuuste tafel of slank: het zijn allemaal keuzes die het overwegen waard zijn. Bij TafelTeKoop.nl hebben we een grote collectie eetkamertafels, maar mocht die ene tafel waar jij van gaat watertanden er nét niet bij zitten, of wil je gewoon iets wat niemand heeft? Dan kan je bij ons je perfecte tafel samenstellen.